CategoriesДомашни рецепти

Крем с петмез

Приготвяне:
5 мин.

Готвене: 15 мин.

Общо: 20 мин.

Порции: 4 бр.

Необходими съставки

• вода – 300 мл.
• петмез “Бул-тат” – 100 мл.
• нишесте – 3 с.л. натурално


ЗА УКРАСА
• шоколадови топки
• портокалови кори
( захаросани)
• орехи – смлени

Начин на приготвяне

В дълбок съд слагаме водата, петмеза/ маджуна и нишестето, бъркаме докато се сгъсти.

Като се сгъсти кремът смъкваме от огъня, леко изстуден наливаме в стъклени чаши, декорираме с описаните продукти.

Използвани продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *